Kauno Švč. Jėzaus Širdies parapijos vaikų dienos centre – pamoka vaikams apie burnos sveikatą

Kauno Švč. Jėzaus Širdies (Šančių) parapijos vaikų dienos centre įvyko Odontologų rūmų organizuojamos profilaktikos programos „Burnos ir dantų priežiūra“ renginys, skirtas socialinių įgūdžių stokojančių šeimų vaikų burnos sveikatos gerinimui. Specialistes pasitiko įvairaus amžiaus grupių vaikai.

Burnos priežiūros specialistės Monika Grigaliūnaitė ir Gabija Garalevičiūtė renginio metu pasitelkusios įvairią metodinę medžiagą  ir priemones (paveikslėlius, dantų šepetėlius, dantų muliažus ir k.t) diskutavo apie sveikos mitybos svarbą ir kariesogeninio maisto pasėkmes, taip pat demonstravo taisyklingą ir dantų valymosi metodiką bei kokybiško dantų valymosi naudą ir svarbą. Renginio metu kiekvienas vaikas identifikavo apnašas tam skirtomis tabletėmis, vėliau kiekvienas iš vaikų buvo apmokytas, kaip taisyklingai valyti dantis, naudoti dantų siūlą atsižvelgiant į amžių.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.